2010 Ayakkabı modelleri

Bu yaz sandaletler kadar topuklu ayakkabılar da revaçta. Özellikle dolgu topuklar yazın modası..Renk renk, model model dolgu topuklu ayakkabılar vitrinleri süslüyor. İster sade, ister göz alıcı renk ve desenlerdeki ayakkabılardan dilediğinizi seçebilirsiniz.

İnce topuklu ayakkabıların ayağı yorduğu bir gerçek. Ama dolgu topuklar hem rahat hem de oldukça şık.

Sezonun trendlerini ayakkabılara yansıtan tasarımcılar, bu yaz renkler konusunda çok da klasik davranmamış. Siyah, beyaz ve bejin dışına çıkıp fıstık yeşil, sarı boncuk mavisi gibi renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonlar hazırlayan tasarımcılar, dore ve lameyi de sıkça kullanıyor.

Hem kullanım açısından, hem şıklığı ile gece ve gündüzleri kullanabileceğiniz bu ayakkabıların fiyatları 60 ile 350 arasında değişiyor

Bütün kış ayaklarda görmeye alıştığımız yuvarlak burunları yaza da taşıyan tasarımcılar, sivri burunlu modellerden şaşmayanları da unutmuyor. Onlar için alçak topuklu, sivri burunlu modeller tasarlıyor.

Koleksiyonun ağır topları mini eteklerle şık kombinler oluşturan pembe, sarı, mavi ve yeşil tonlardaki alçak topuklu terlikler ve yine dolgu topuklu ayakkabılar.

Dolgu topukların dışında bu yaz kafes modeller öne çıkıyor. Steve Madden 2010 yaz ayakkabı modelleri klasik ve kadınsı çizgisiyle yine adından söz ettiriyor.Bu yaz ayakkabı trendy kafesin içine hapsolmuş modeller çok sık karşımıza çıkacak.  Dolgu taban, kalın topuklar, takoz terlikler trend olsa da yüksek topuklar her zaman ki bizlerin vazgeçilmezi. Parmak arası dümdüz sandaletler bohem havası yaratmak isteyenlerin stilini tamamlayacak parçalar arasında yer alıyor.

Leave A Response

*