2010 yazında fötr şapkalar yine moda


2009 yazında olduğu gibi 2010 yazında da fötr şapkalar gene moda. Rengarenk ve cıvıl cıvıl şapkalarla hem güneşten korunabilir, hem şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Oldukça zarif modeller hanımların başlarını koruyor. Havalı bir görünüme büründürüyorlar.

Bu şapkaları takarken tabiki nazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer taktığınız fötr şapka desenli ise, asla karmakarışık, rengarenk giysilerle kullanmayın.Bu kural sadece şapkalarda değil,  genel olarak geçerli bir kuraldır. Asla desenli ile desenli giyme, takma kuralı.

Desenli fötrlerin dışında sadelikten hoşlananlar için tek renk, sade ve şık tasarımlarda mevcut. Önemli olan renk ve modelin giysinizle uyumlu olması.

Fötr şapkalar plajlar içinde ideal. Geniş koruma bantları ile bikinizle uyum sağlayacaklar. Şıklığınızı göz önüne serecekler. Fötr şapkaları hem spor kıyafetlerinizle hemde elbiselerinizle rahatlıkla kullanmanız mümkün.

Şapkayı alırken dikkat etmeniz gereken bir hususta, başınızı hava aldıracak kumaşları tercih etmeniz, delikli seçimler yapmanız.

Ayrıca LİMANGO üyelerine %70 indirimli

Leave A Response

*