2010/2011 sezonunda neler var

2010 /2011 sonbahar kış sezonunda örgü hırkalar, panço ve pelerinler  moda. Örgü ve triko   sıcacık saracak ve içinizi ısıtacak.

Bu kış geçen kış olduğu gibi kısa ceketler gene revaçta ancak, 2010 yılı deri, kürk ve  trikonun yılı olacak. Mutlaka gardrobunuzda kısa bir deri ceket bulundurmayı ihmal etmeyin. Renklerde ise her sezon değişmeyen asil renk siyah ve grinin tonları ve kahverengi hakim olacak.

Diz üstü eteklerinde gene dar paça ve taytlarla giyileceği bir kış var önümüzde. Taylar önümüzdeki kışta vitrinleri ve hanımların bacaklarını saracak görünüyor.

TRİKO VE ÖRGÜ  YILI
: Trikonun o insanı sıcacık saran yumuşaklığı ve soğuktan koruması bir başka. Bu sezon triko elbiseleR öne çıkan parçalar olacak. Hem görüntüsü  ve şıklığı ile, hem sıcak tutması nedeniyle vazgeçilmezlerden olacak. Bu arada sıcak tutacak, omuzlarınıza alacağınız bir şalı da unutmayın. Triko elbiselerde boy mini… İster bu şekilde isterseniz taytlarla giyebileceğiniz bu kıyafetlerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Triko pantolon giymediyseniz onu da bu yıl mutlaka denemelisiniz.

ÇİZMELER: 2011 kışında her kış olduğu gibi vazgeçilmezlerden olan çizmelerde önümüzdeki kış dize kadar olan ve rugan çizmeler boy gösterecek. Uzun çizmeler kadının dişiliğini de ortaya koyması nedeniyle asla hayır denilemeyecek kadar çekici. Çok farklı modellerle bir çizmeyi hem uzun, hem kısa bir çizme ve de bot olarak kullanabileceğiniz ilginç tasarımlar vitrinlere çıktı.

Çorap şeklinde örgü çizme ve botlar gençlerin çok  beğenecek. Renk renk örgü ve triko çizmeler, soğuğu hissetmeden ayaklarınızı sıcacık sarıp, sarmayalayacak

ÇANTALAR: Örgü çantalar birbirinden farklı modelleri ile oldukça şık ve kullanışlı. Yine deri çantalar  sezonun trendlerinden. Tek fark bu sezon çantalrın ebatları daha küçük

1 Comment on this article. Feel free to join this conversation.

Leave A Response

*