2011 modasından seçmeler


Bu sezon ve önümüzdeki kış yün örgülerin, trikoların revaçta olacağı bir yıl olacak. Mutlaka gardrobunuzda örgü panço veya pelerinler, hırkalar bulunmalı. Renklerde ise, daha çok kahve ve tonları ile gri ve tabi ki de modası hiç geçmeyen siyah…

Diz üstü eteklerinde gene dar paça ve taytlarla giyileceği bir kış var önümüzde. Taytlar da yine hem örgü hem lycralı…

TRİKO VE YÜN ELBİSELER

Trikonun o insanı sıcacık saran yumuşaklığı ve soğuktan koruması bir başka. Bu sezon triko ve yün  elbiseler öne çıkan parçalar olacak. Hem görüntüsü  ve şıklığı ile, hem sıcak tutması nedeniyle vazgeçilmezlerden olacak. Bu arada sıcak tutacak, omuzlarınıza alacağınız bir şalı da unutmayın. Triko elbiselerde boy mini… İster bu şekilde isterseniz taytlarla giyebileceğiniz bu kıyafetlerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Triko pantolon giymediyseniz onu da bu yıl mutlaka denemelisiniz.

Tabi ki en trend parçalardan biri de panço ve pelerinler. Hem yumuşaklığı, hem sıcacık sarması ile tercih edildi ve hemen tutuldu.

ÇİZMELER

2011 kışında her kış olduğu gibi vazgeçilmezlerden olan çizmelerde bu kış  dizüstü çi,zmeler moda.. Farklı kullanımları ile dikkat çeken çizmeler, isterseniz bot haline geliyor. Fermuarından ayrılarak ya da fermuarla birleştirerek farklı iki model elde ediyorsunuz bu modellerle .. Uzun çizmeler, yüksek ökçelerle dişiliği biraz daha ön plana çıkarıyor.. Renkler ise oldukça fazla. Beyazdan tutun, siyah, kahve, gri, mavi ve kırmızı çizmeler albenisi ile kışkırtıyor.

Leave A Response

*