2011 “Ten” Modası ve Videosu


2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonları için yerli ve yabancı tanınmış pek çok tasarımcının renkleri, bedenle bütünleşen “ten” rengi Maxmara, Versace, Bora Aksu, Hermes, Armoni ve daha pek çoğu 2011 ilkbahar yaz koleksiyonlarında; ebru ve bej arasında ton farkları ile bütünleşmiş ve genellikle şifonu bolca kullanmışlar.


Bu kumaş cinsinden ve renklerden dolayı adeta ikinci bir ten hissi uyanıyor.

Açık tenli, taze görünümlü ve bronzlaşanlara inat daha sağlıklı gözüken bu renk yer yer parıltılı detaylarla çıplaklık hissini belirginleştiriyor.

Kısa süre içinde mağazalarda yerlerini alacak olan koleksiyondan bir kesit.. Seçim size kalmış.

Önümüzdeki bahar sezonun da jokey giysiler çok revaçta olacak. Uzun  ve ince iseniz, rahatlıkla bu modelleri deneyebilir ve taşıyabilirsiniz.


<object width=”640″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/lz0mP921jNE?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/lz0mP921jNE?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”385″></embed></object>

Leave A Response

*