2012/2013 Sezonu Sofistike ve Militer

 

 

Sıcak yaz günleri sona eriyor. Önümüzde serin ve soğuk günler bizi bekliyor… Modacılarda durmuyor tabi. Önümüzdeki sezon modasında neler var bir bakalım…

Trikolar 2012 sonbahar -Kış sezonunda yine moda.. Bol kesimli ve dökümlü modelleri göreceğiz.. Cigaret pantolonlar, bol kazaklarla buluşuyor. Tabi boyunuz uzunsa:) Sakın kısa boyluysanız bnu düşşünmeyin.Siz kısa kesimli pelerinleri ya da boleroları tercih edin, uzun topuklu çizmelerle.

Önlük tarzı yakalar, balıkçı boğazlı kazaklar ve süveterler sezonun trendleri arasında. Eğer zayıf ve uzun boyluysanız  şanslısınız. Boğazlı kazaklar tam size göre. Dar paça pantolonlar  kombine edeilirsiniz.

Ekose yine karşımıza çıkacak. Kolej tarzı kıyafetlerle şık ve rahat olacaksınız. Dilerseniz grafik tarzı desenli etekleri ve pantolonları deneyebilirsiniz. 2012 kışında her yerde karşınıza çıkacak bu çizgiler..

Sofistikede uzak duramazsın…. Yün kumaşlar, klasik kesimler, siyah ve beyazın buluştuğu gömlek ve süveterler şıklığınızı sergilemenizi sağlayacak. Camel tonlarında örgü hırkalar, yüksek ökçeli bağcıklı bootielerle tamamlanıyor. Sivri uçlu ve yüksek ökçeli botlar gene bu sezonun trendleri arasında.

 

 

Diyorsanız ben sofistike değilim, tercih etmiyorum, o zaman militer trendi size uygun. Apolet yakalı ceketler, kargo pantolonlar yeni sezonun göze çarpan parçalarını oluşturuyor. Asker yeşili paltolar ve militer detaylı elbiseler…..

Sivri burun uzun çizmeler, kısa kovboy tarzı botlar, bağcıklı bootie’ler, küt burunlu kısa botlar, tokalı süet pump’lar göz alıcı şekilde karşımıza çıkacak.

The Best of Milan Fall/Winter 2012/13

 

Leave A Response

*