2012 Modasında İlkbahar Yaz Rüzgarı

2012 yılı ilkbahar yaz modası trendlerinde rengarenk elbiseler, kısa üstler, asimetrik etekler ve şortlar revaçta olacak.

Önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda hanımlar rahatlığı ve şıklığı yine doyasıya yaşayacaklar. Renkli, bol desenli ve verev kesimli elbiseler tiril tiril yapacak hanımları.

Kısa üstler gene moda… GöbeÄŸi açıkta bırakan 80’li yıllarda oldukça moda olan kısa üstler, göbeÄŸine güvenen hanımların tercihi olacak. Bu tür üstleri gece kıyafetlerinizde de tercih edebilirsiniz. Geç kalmadan dolabınızda yer açın…

Asimetrik etek modası kış aylarında da vardı, önümüzdeki sezonda da olacak. Önü kısa, arkası uzun, ya da bir yanı kısa, diğer yanı uzun etekler göz kamaştıracak.

Omuzları güzel olan hanımlar.. Size özel kayık yakalar, kesik omuzlar, (bir tarafı tamamen açık olan) bluzlar bu sene çok moda. Hem seksi, hem rahat…

Büstiyerler, sütyen pek farkı olmayan, seksi çekici hanımlar için odak noktası olacak dolaplarında… Dilerseniz ceket içine, dilerseniz ÅŸifon bir bluz içine de giyebileceÄŸiniz büstiyerler moda..

Åžortlara gelince… Åžortlar her zaman olduÄŸu gibi gene moda. Hem rahat, hem şık. Bazen de seksi… Bu önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda ÅŸortlar bol ve diz üstü kesimler olacak.

Püsküller gene moda…. Özellikle 80’li yılların sonlarında oldukça moda olan püsküller bu yaz eteklerde, bluzlarda, pantolon ve taytlarda gene moda olacak.

Delikli kumaşlar kışın da var olduğu gibi gene trend. Ancak doğru kombinle!

Leave A Response

*