2012 Nisan Burcunuz Ne Diyor

KOÇ: Bu ay kendinizi ifade etmek için uygun ortamları bulabileceğiniz bir ay olacak. Kazançlar sağlayacaksınız ancak bir o kadar da kayıplarınız olacak. Ayın ortalarında gelir ve giderlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk dolu günler sizi bekliyor

BOĞA: Sevgiki boğalar aşk kapınızda… Tek yapmanız gereken ona kapıyı açmak… Ayın son haftası    seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.Karmaşık duyguları yoğunlukla yaşayacak, kararsız tutumlar sergileyeceksiniz. Bol para kazanabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, iyi değerlendirin.    

iKİZLER: Bu ay neden bu kadar karamsarsınız. Bahar size pek yaramamış. İletişimde yanlışlıklar yapacağınız, ilişkilerinizi zora sokacağınız bir dönem. Çok dikkatli olun. Sıklıkla iş seyahatları yapacaksınız. Kendinizi sorgulama dönemi başlıyor, aşka ara verip, işe yoğunlaşacaksınız

YENGEÇ: Aşkta aldatılanlar, ayrılanlar… Güzel günler sizi bekliyor. Aşk yaşantınız hareketleniyor. Kariyerinizde ani değişiklikler olabilir. Sosyal yaşantınız sayesinde yeni fırsatlar yakalama şansınız artacak.

ASLAN: Lider olma vasfı taşıyan siz aslanlar.. Bu ayda aynı şekilde liderlik konumuna yükseleceksiniz. Aşk ilişkilerinizde sorunlar ayın sonunda ortaya çıkıyor. Gergin bir dönemi mantığınızla atlatacaksınız.

BAŞAK: Siz dürüst başaklar.. Dürüstlüğünüz güzel ama bazen bu dürüstlük, sizi patavatsız duruma düşürüp, işinizde sorunlara yol açabiliyor. Yurt dışı bağlantısı olan başaklar bu işlerde gerginlikler yaşayabilir. Sakin ve dikkatli karar verin.

TERAZİ: Denge yine ön plnda. Yeni bir ilişki yaşayanlar bu dönem sevgililerini tanıma fırsatı yakalayacak ve gelecekleri ile ilgili kararlar verecekler.

AKREP: Şıpsevdi akreplar… Kıskançlığınız sevgilinizi sizden uzaklşatıracak. Tabi ki çapkınlığınızın da etkisi olacak.  Evlenmekten kaçan bekar akrep erkeleri.. Bu döneme dikkat! Parmağınıza bir yüzük takabilirsiniz.

YAY: İlişkilerinizde bencil yanınızın ortaya çıkacağı bir dönem. Bu da sorunlara yol açabilir. Unutmayın, hep siz haklı değilsiniz. Hep siz doğru değilsiniz. Yanınızdaki kişiye de dikkat edin. Yoksa kaybedebilirsiniz.

OĞLAK:  Aşk yaşamınız oldukça keyifli bir döneme giriyor. Kendinize ve sevgilinize zaman ayırmanız gereken, işeri bir süre askıda tutmanız gereken bir dönem.

KOVA: Kovalar… Ağır, içine kapanık, şehvetli, ilgili, duyarlı kovalar… Kısa yolculujlar yaşayacaksınız. Farklı kişilerle tanışıp, sosyal ortamlarda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. İş yaşamınızda yükselişler görünüyor. Teklifleri iyi değerlendirin.

BALIK: Yaratıcı balık burcu  aşk yaşamınızda dinginlikler yaşayacak, işinize daha fazla adapte olacaksınız. Dikkat bu ilişkilerinizi zedeleyebilir. Sağlık sorunlarınızı gözardı etmeyin.

Leave A Response

*