2013-2014 sezonu ayakkabı modelleri

ayakkabi-fon

2013-2014 sonbahar kış sezonunda ayaklar rengarenk..

Sarıdan kırmızıya,yeşilden mora.. Ne renk isterseniz… Ayakkabı ve çizmeler bu sezon çok farklı renk ve model yelpazesine sahip.

ayakkabi-cizme-chloe1

Kürklü bacağı sıcacık saran çizmeler, Sivri burunlar,Kalın topuklar, Dolgu topuklar, deri ve  metalik detaylar…

Kısacası her ayrıntı ve her model zevkinize hitap edecek her modeli bulma şansınız var.

Maskülen etki yapan Chelsea tarzı botlar, grunge modeller, maskülen mokasenler ve loafer’lar feminen siluetleri maskülen etkiye büründürüyor. “Birazcık topuktan zarar gelmez” diyenler, daha feminen bir görünüm için topuklu makosenleri tercih edebilir.

ayakkabi-cizme-lanvin

Sivri burun ayakkabılar 2014  kışında çok göz dolduracak türden Elegan ve zarif tarzlarıyla yüksek topuk seven hanımlara hitap ediyor.

Uzun çizmeler ve botlarda yüksek topuğun hakimiyeti dikkat çekiyor..

Dolgu topuklarda klasik dolgu topuk yerini çiçekli detaylara bırakıyor.

ayakkabi-cizme-dolce-gabbana

Metalik detaylar da bu sezon bir hayli ilgi çekecek. Dekoratif öğelerin yanı sıra zincirler, fermuarlar, civiler, zımbalar gibi metalik detaylar grunge havasını ayaklarda hissettiriyor.

Dekoratif topuklar lüksü seven, feminen kadınlar için tasarlanmış. Bu retro ayakkabıları Dolce&Gabbana, Pucci, Nina Riici markalarında bulabilirsiniz

ayakkabi-cizme-chloe

Dizüstü çizmeler 2013 sonbahar-kış sezonunda biraz daha yukarı çıkıyor. Kışlık elbiselerin en şık tamamlayaıcısı dizüstü çizmeler bu sezon hem bacağınızı sıcacık saracak,hem şıklığınızı tamamlayacak.

Bantli ayakkabılar da sezonun trendleri arasında. Bilekten bantlı ayakkabılar, özellikle ince bilekli hanımlara pek bir yakışacak.

 

Leave A Response

*