2017 Astroloji Takvimi.. Burcunuz Ne Diyor

2016 yılını geride bıraktık. Yeni yıl, yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yani aşklar..

2017 burcunuz ne diyor?

KOÇ: Koç insanları 2017 ‘de sizi kesin kararlar bekliyor.Sevgilisi olmayanlar için bu yıl ayrıcalıklı bir yıl olacak. Duygularınızdan emin olup, yaÅŸamınızın aÅŸkını bulabileceÄŸiniz bir yıl.Geçen yıl yaÅŸadağınız karışıklıklar yok olacak. Seks yaÅŸamına gelince.. Erkekler için oldukça agresif geçeceÄŸe benziyor. özellikle yılın ikince yarısı. Yılın sonuna doÄŸru yükseliÅŸ görünüyor.

BOÄžA: Tutku yılı diyebilirz siz boÄŸalar için 2017 ‘yi. Evliyseniz yılın ilk yarısında gerginlikler yaÅŸayacaksınız ama ikinci yarısında bu gerginlikler yerine rahatlığa ve aynı zamanda tutku ve heyecana bırakacak. Sevgilinize aşırı baÄŸlanmaktan kaçınmanız gerekiyor. Siz yaralanırsınız aksi takdirde.

İKİZLER: 2017 ilişkilerinizi düzene sokma yolunda sıkıntılar yaşatabilir size. Şüpheden uzak durun ve sağduyulu olun. İkizler sürekli sevilme ihtiyacı duyarlar. Ama bu yıl sevilme yerine sizde karşınızdakine sevgiyi göstermelisiniz. Aşk yaşamınızda sürprizler yaşayacaksınız.

Heyecan dolu seks yaşamı sizleri bekliyor. Çocuk beklentisi içinde olanlar bu sene sonunda başlangıç yapacaklar:)

ASLAN : İlişkilerde deneme yılınız başladı. Evliler için sorunlu bir yıl olacak. Yeni aşklar ufukta. Nisan mayıs aylarında tutkulu bir aşka yelke açabilirsiniz. Sonbahar aylarına geldiğinizde ise, duygularınız daha bir olgunlaşacak ve kati kararlar alacaksınız. Sıklıkla seyahat halinde olan aslanlar için bu sıkıntılı durumlar yaşatacak ve ilişkinizi olumsuz etkileyecek.

BAŞAK: Geçmiş izi kalmış bir iliişkisi olanlar bu yık yaralarını sarmaya devam ederken, yılın ilkbahar döneminde yeni aşka yelken açacaklar. Evlilik konusunda ciddi karalar almanız olası. Kalınlaşmış, yaralanmış ve örselenmiş kalbinizi yeni bir aşka açmadan önce tamir etmeli ve yeni, ilişkinize geçmişi karıştırmamanız gerekli.

Şüpheci tavırlarınız sevgilinizi bıktırm noktalarına getirebilir. DİKKAT!

TERAZİ: Mutlu, neşeli bir yıl siz başakları bekliyor. Özgür ve güçlü olacağınız bir yıl yaşayacaksınız. Sakinliğinizi korumalı ilişkinizi gözden geçirip netleştirmelisiniz. Şubat ayından itibaren ilişkinizde rahatlama, ve sorunlarınızı giderme yaşayacaksınız. Geçmişi kolayca bir kenara bırakabileceğiniz fakat güven arayışınızın artacağı bir yıl olacak 2017

AKREP: Hayatın tadını çıkaracağınız güzel bir yıl. Yapıları gereği tutkulu olan akrepler hem ilişkilerinde hem iş yalamında başarıyı yakalayacaklar. 2017 yılında akrepler partnerleriyle aralarındaki bağı güçlendirecekler.  En yoğun duygular ise mayıs ayında ortaya çıkacak.

YAY: Muhteşem bir yıl sizi bekliyor.Pozitif enerjilerinizde artış olacak. Girdiğiniz her ortamda gözler üzerinize çevrilecek. Bu yıl sizin için kararlar yılı. Hem özerl yaşamınızda, hem iş yaşamınızda net kararlar alacaksınız.

OĞLAK:Karmaşık ilişkileriniz son bulacak. İlk görüşte aşık olabilir ve tutku ile bağlanabilirsiniz. Sakin ve mantıklı kararlar almanız gerekiyor. Acele etmeden ani kararlardan uzak durun. >Ekim ayında aşk hayatınızda belirsizlikler oluabilir.

KOVA: Bu yıl özel hayatınızda ve iş hayatınızda çok önemli gelişmeler ve değişiklikler yaşayabiilrsiniz. Yeni iş fırsatları karşınıza ıkacak. Doğru değerlendirirseniz, başarı kaçınılmaz. Keskin zeka ve bağımssızlığınıza düşkünlüğünüz ilişkinizde biraz körelme gösterecek. Romantizm yüklü bir yıl sizi bekliyor. Seks yaşamında inişler çıkışlar yaşayacaksınız. Üçüncü bir kişi aşk hayatınıza müdahale atmeye kalkışacak ve bundan büyük rahatsızlık duyacaksınız. Doğanız gereği flörtçü olacak ve ekim ayında partnerinizle bir seyahate çıkacaksıniz.

BALIK: Balıkların ilişkileri  bu yıl inişli ve çıkışlı.Sevgilinize daha fazla odaklanacak ve şüpheler duyacaksınız. Ancak şunu bilmelisiniz ki sorunların merkesi sizsiniz. Sağlığınıza önem göstermeniz gereken bşir yıl. Ufak tefek rahatsızlıklar peşinizi bırakmayacak. . Gçen yıla oranla daha stabilize olacaksınız ve kendiniz daha formda hissedeceksiniz.

1 Comment on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Osayed , 23:41 -

    Başınız sağolsun,yeri mekanı cennet olsun.Allahtan ramhet, geride kalanlara Rabbim sabır ihsan eylesin.Sizin tfcm annelerin anneler gfcnfc kutlu olsun.Sevgiler.

Leave A Response

*