Ayakkabı Modelleri 2013

 

İlkbahar / Yaz 2013 sezonu için Ayakkabı modasında  hakkında sivri burunlar, metalik kaplamalar , şeffaf detaylar ve mimari şekiller var.  Ayrıca bilekten bağlı ayakkabılarda moda

Metalik ayakkabılar, şeffaf ve fincan topuklar.. Rengarenk kalın topuklu ayakkabılarla geçmişi ve bugünü birbirine bağladı modacılar. Geçmişten günümüze ayakkabılarla yolculuğa çıkacaksınız adeta.

Fendi, Rodarte ve Jen Kao de görüldüğü gibi Mimari ayakkabı detayları ve stil çözümler  ile şaşırtıyor. Basit ama  şık Bu modeller Missoni, Guy Laroche ve J. Mendel de görülebilmekte.

Göz alıcı çekici topuklu ayakkabı  Just Cavalli, David Koma ve Amaya Arzuaga Matthew Williamson ve Calvin Klein Collection şekiller ve dokular üzerinde daha odaklı iken , Helmut Lang, Givenchy, ve Gianfranco Ferre kesinlikle dikkat çekmek  için inanılmaz sıradışı topuklu modelleri tasarladı

Tasarımcılar İlkbahar / Yaz 2013 sezonu için önemli bir eğilim yarattı.  Isabel Marant, Michael Kors, Emporio Armani ve diğer markalar Çıtçıt ve kayışlarla dekorasyon yavrusu topuklu sandaletleri yarattılar.

2013 Ayakkabı Modelleri

 

 

Leave A Response

*