2015 Makyaj modası

Bu sezon doğal görünüm moda. Makyajınızın varla yok arası gibi. Önemli olan kusurları gizleyip, doğal ışıltılar yaratmak.

Fondöten ve pudra yardımı ile parlaklığı alınmış bir cilt ve dikkat çeken ama mat dudaklar. En göz alıcı kısım ise tabi ki gözler. Ulrta hacimli kirpikler ile bakışlar daha derin ve gözler daha iri.

2015-kedi-goz1

Allıkta ise pembe tonlar pek bir moda. Elmacık kemiklerinin üzerinden başlayıp şakaklar uzanan pembelik, cilde ayrı bir renk katıp, canlılık veriyor.

Göz farlarında trend metalik renkler. Hafif dokunuşlarla gözler metalik bir görünüme dönüşüyor. Metalik farları kullanmayı seviyorsanız tam size göre. Farınızı kullanırken gözlerinizin alt bölümüne de sürmeyi ihmal etmeyin. Göz bebeklerinizin başladığı kısma süreceğiniz allık canlılık verecek.

2015-metalik

Donna Karan koleksiyonu gözlediğimiz en özel Punk seçeneklerden biri oldu. Rüzgar Creatures gelince, “Star Wars” Burada konsantrasyon oldu.Rodarte ve Alexander McQueen de bu modeli izledi.

Biz oklar hakkında konuşmak, biz ancak kedi gözleri gelemiyorum. Yani burada biz önümüzdeki sezon için temel bir eğilim olarakkadınsı ve gizemli makyaj seçeneği sunuyoruz. Kedi gözler bu sezonda yine makyaj trendlerinin başında geliyor.

2015-kedi-goz

Leave A Response

*