2018 Haziran Burcunuz Ne Diyor

 

KOÇ: Mart ayı içinde kendinizle bir savaş içindesiniz. Bu özel yaşamınıza olduğu kadar iş yaşamınıza da etki ediyor. Kendinizle barışmayı deneyin. Olumsuz sonuçlanabilecek olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz, dikkat!

BOĞA: Uzun süredir hayalini kurduğunuz şeye bu ay kavuşacaksınız. Kariyerinizle ilgili kararları hemen verin başarılılı olacaksınız.

İKİZLER: Eğer bir sevgili yoksa ve bir aday varsa, beklentilerinize dikkat edin. Tam karşılığı olmayabiir.Hayatınızla ilgili ertelemelere son verin ve uygulamaya geçin

YENGEÇ:Yakın arkadaşlarınız onlarla birlikte zaman geçirmediğiniz için şikayetçi. OInlara gereken zamanı ayırın yoksa kaybedeceksiniz. Bu ay başkalarının sizin hayatınız üzerinde etkili olmasına izin vermeyin. Aşırı hırslardan uzaklaşın.

ASLAN: Mali konularda sıkıntılı bir ay geçecek. Ancak ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler ve geleceğe ait planlar mevcut.Önsezilerinize güvenin bu ay için mantığı bir kenara koyun.

BAŞAK:İş ve özel yaşamınızda kötüye giden olaylar son buluyor. Yaşamınız düşündüğünüzden de iyi yönde gelişecek olaylara gebe. Önemli bir karar arifesindesiniz. Mart sonu bu karar yaşamınızı tamamen değiştirebilir.

TERAZİ: Bu ay oldukça yoğun geçiyorç Neredeyse 10 parmağınızda 10 marifetle hepsini başaracaksınız. İstikrarı ve kararlılığı elden  bırakmayın. Kalbinizin sesini dinleyin. Yeni bir ilişki ufkta…

AKREP: Fazla sıkıntılı bir dönem içindesiniz. Özellikle iş yaşamınızda üzerinizdeki baskı nedeniyle bunalıyorsunuz. Rahatlayın ve derin nefes alın. Takdir ve beğeniz kazanacağınız son iki hafta sizi mutlu kılacak.

YAY: Planlanmış organizasyonları gerçekleştirme zamanı. İş yaşamınızda ilerleme kaydedeceğiniz bir aydasınız. Fırsatları iyi değerlendirin.

OĞLAK: Hayal kırıklığınızı bir kenara bırakın ve çok yakın bir dostunzuun uzattığı eli geri çevirmeyin. Geçmişte yaşadığınız yanlış kararların sonucunu ancak farkedebileceğiniz ve düzeltmek için zaman bulabileceğiniz bir aydasınız. İyi kullanın

KOVA: Bu ayın ortasında ev yaşamınıza daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Finansal konularda başkalarının sözünü dinlemek yerine kendiniz doğru yatırımlar yapın.İş yaşamınızda bir yükselme görülüyor.

BALIK: Bu ayın sonunda ilişkinizdeki olumsuzlukları sonlandıracak olan yeni bir dönemin içine giriyorsunuz. İş yaşamınıza verdiğiniz önemi özel yaşamınıza da vermelisiniz.

Leave A Response

*