Louis Vuitton 2011/2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası


Louis Vuitton’un Artistik Direktörü Marc Jacobs, markanın 2011/2012 Sonbahar-Kış Kampanyası için “Ünlü fotoğrafçı Steven Meisel ile birlikte vintage arabalar, minik köpekler ve genç kadınların etrafında güzel bir hikaye yaratmaya karar verdik. Aslında seyahate gönderme yapan çok klasik bir senaryoyu seçtik. Ancak bana göre oldukça dinamik, modern ve hatta biraz da yaramaz bir his yarattık” dedi.

Louis Vuitton 2011/2012 Sonbahar-Kış kampanyasının çekimleri komplike ve çok dikkatli bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıktı. Sadece 6 genç ve yükselen model değil, 5 vintage araba, şoförleri ve hatta onlarcası arasından seçilen 7 adet minik köpek Brooklyn’de terkedilmiş bir hangarda bir araya geldi. Birbirinden çok farklı dinamiklerin beraberliği sonucunda dikkat çekici ve sofistike kareler yaratıldı. Louis Vuitton’un defilesinde yer alan otelinden ayrılan kadın, köpeği ve onu limuzinine götüren şoförün etkisi görsellerde yer aldı.

Louis Vuitton 2011/2012 Sonbahar-Kış defilesinde sunulan parlak deriler, zengin dokumalar, pitonlar, Moğolistan kuzu derisi ve diğer lüks detaylar görsellerin odak noktası oldu. 9 farklı fotoğrafta sezonun yıldız aksesuvarları, parlak kauçuk çizmeler, şapkalar ve parlak kuzu derisi eldivenler en az ikonik Lockit çantalar ve elmas taşlarla süslü kilidi ile sapı olan Extraordinaire clutch kadar dikkat çekti. Marc Jacobs “Kim o muhteşem arabanın arka koltuğunda oturan o güzel ve genç kadın olmak istemez ki? Ve kim o güzel kadın gibi, nereye giderse gitsin üzerinde sadece Louis Vuitton kıyafetler olmasını istemez ki?” diye sordu.

Louis Vuitton’un Reklam ve Yayınlar Direktörü Isabelle des Garets “Marc Jacobs ve Steven Meisel’i bu kadar sıradışı ve bir o kadar da detaylara ve Louis Vuitton’un mükemmel zanaat anlayışına dikkat çeken bir kampanya hazırladıkları için kutlarım.” dedi.

Louis Vuitton 2011/2012 reklam kampanyası Ağustos 2011’de dünya genelindeki dergilerde yayınlanacak.

Louis Vuitton Hakkında

1854 yılında kurulan Louis Vuitton , o günden bu yanan seyahat sanatıyla özdeşleşti. İkonik sandıkları, valizleri ve çantaları bu süre içinde yolculuklara eşlik etmeye devam etti. 1997 yılında Marc Jacobs’ın Artistik Direktör olmasıyla birlikte; hazır giyim, ayakkabı, aksesuvar, saat ve mücevher koleksiyonları da dünyanın farklı noktalarındaki Louis Vuitton mağazalarında satışa sunulmaya başlandı.

Daha fazla bilgi için www.louisvuitton.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Leave A Response

*