2013 sezonu Keen sandaletleri

keen-sandalet-1Keen 2013 yılından bu yana her sezon yeni koleksiyonlarını kadın, erkek ve çocuklar için sunuyor. 2013 sezonunda da  denizde kullanılabilir, yıkanabilir, her türlü çarpmaya karşı korumalı, kaymaz taban, terleme ve mantar oluşumuna karşı anti mikrobik malzemeli, ayak kokusuna karşı anti odor özelliklerine sahip Keen sandaletlerini ayağının rahatına düşkün olanlara sunuyor..
Outdoor denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Keen, her sezon olduğu gibi bu sezonda geniş renk seçeneğine sahip, özgür ve sağlıklı modellerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Rahatlığı ve esnek taban yapısı sayesinde doğa ve su sporları için oldukça kullanışlı olan Keen sandaletler bu sezon caddelerde de görebileceğiniz renk ve modellerde…  keen-sandalet-2

Keen ürünlerinin kadın modelleri arasında Whisper, Venice H2, Rose Sandal ve Clear Water sandaletleri her sezon olduğu gibi bu sezonda da dikkat çekiyor. Maceracı ve spor tutkunu kadınların yeni tutkusu Keen’in modellerinde, yeşilden turuncuya, maviden kırmızıya, pembeden mora kadar kadınların severek giyeceği tüm renkler bulunuyor.

Erkek sandaletlerinden Clearwater, Newport, Newport H2, Owyhee, Kanyon ve Truia Sandal modelleri ise bu sezonda esnek taban yapısıyla erkeklerin vazgeçilmezi… Koyu renklerin hâkim olduğu erkek modellerinin arasında sarı ve kırmızı Truia Sandal modelleri oldukça dikkat çekiyor.

Keen Satış Noktaları;  Boyner, Stride Rite, Kutup Ayısı, Beyoğlu Nando, West Marine , Shoes Center, Miro, Shoe Box, Ranello, Kipling, Stonerock , Butik İrfan, Markapark, Shoe City, Bloggers, Ziya, Edwards, Kar Spor, Doğa Spor, Sport City, Euro Shoes, Alpina Outdoor, Tibet Outdoor, Likya Outdoor, Elit Shoes, Chicks, Mare, Asem, Legend Shoes, Sur Sandalet, Asem, Sportif Spor, Akalın Kundura, Markaloji, Shoe&Hills, Nsports, Sport City, Dağ Evi, Perla.

keen-sandalet-3

Leave A Response

*