2019 Burcunuz Neler Söylüyor

2019 yılı size ne getirecek ve sizden ne götürecek öğrenmek ister misiniz?  Hadi o zaman burcunuz bakalım 2019 için neler söylüyor?

OĞLAK BURCU: Siz herşeye sahip olmak isteğinde olan bir kişisiniz. Kariyer, para, aşk, neşe.. Hepsini birarada yaşamak istiyorsunuz. 2018 yılında ise, işinizde yeni bir ufuk açmak istediniz, ancak bazı talihsizlikler buna mani oldu. Ama kendinizi bırakmadınız, kendinize olan güvenle ayakta kalmayı başardınız.2018 yılında başaramadıklarınızı bu yılın ikinci yarısında elde edeceksiniz. Maddi ve manevi yükseliş yaşayacak bulunduğunuz dar çerçeveden çıkacaksınız. Eğer bir sınav verecekseniz, bunu başarma olasılığınız oldukça yüksek. Çalışmayı ve güveni elden bırakmayın.

Aşk konularına gelince, çok iyi iletişim kuran birisiniz, ama iş ikili ilişkilere gelince iki ayağınız bir papuça giriyor. Şaşırıyorsunuz. Geçmişi bir kenara bırakın ve aynı hataları tekrar etmeyin.Ciddi bir ilişki kapıda…

KOVA BURCU: Kafanıza koyduğunu yapan, yenilgiyi hazmedemeyen ve başladığı işi başarıyla bitirmek için çok çaba harcayan bir insansınız. Başkalarından yardım almaktan hoşlanmayan, başarısızlığa tahammülü olmayan bir yapınız var. Siz yakınları için canını bile verebilecek, ketum ve çok iyi bir dostsunuz. Bazen bu iyi niyetiniz istirmalrediliyor ve haksızlığa uğruyorsunuz. Aynen 2018 yılında yaşadıklarınız gibi… Siz hem ileriye doğru dönük düşünebilen hem de rasyonel bir insansınız ve bir o kadar da hassas ve duygusal.

Bağımsız ve özgürlüğüne düşkün biri olarak ikili ilişkilerde sıkıntı yaşamaktasınız. Kendinizi prangada gibi hissediyorsunuz zaman zaman.  Yalnız önümüzdeki bir kaç ay oldukça romantik bir döenm yaşayacaksınız. İster yeni başlayan, ister devam eden bir ilişki içinde olun, güzel anlar ve birlikte yaşanacak yenilikler sizi bekliyor.

Bu yıl zekanızı kullanarak risk alacak bir döenme gireceksiniz. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük bir rahatlama sağlayacak bir işe imza atacaksınız. Fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni bir ev ya da yeni bir şehire taşınma olasılığınız yüksek.

Sağlık sorunlarına dikkat edin. Üst solunum yolu hastalığı olan kova buırçları vakit geçirmeden bir doktora görünmeliler.

BALIK BURCU: Balık burcu insanı farklı maceralara atılmayı sever ama pek çoğunda hüsrana uğrar. Plancı ve programcıdır. Yapacaklarını, yaptıklarını hep depolar. Sevindirici olacak olan gittiği yönün bu sefer doğru olmasıdır. Fazla detaycı olmadıkları takdirde hüsrana uğrama riskleri de azalır. İşlerinde bu yıl eski bir projeyi hayata geçirecek ve başarılı olacaklar. Bir yer değişikliği söz konusu. Yılın ilk yarısının sonlarında büyük sıkıntıları geride bırakıp, rahatlama yaşayacaklar.

Önümüzdeki 6 ay içinde jüpiterin artısı ile hayattan büyük keyf almaya başlayacaksınız. Ama dikkat edin, yakınızda bulunan insanları ihmal ediyor olmanız, sizi sıkıntıya sokmasın. Sadece seviyorum demek eksik bunu biliyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiye maddiyat değil, maneviyat yeterli oluyor. O nedenle yaşamın tatlarından zevk almayı arka plana atmazsanız, ilişkinizde istikrarlı ve tutkulu devam eder. Bu biraz da sizin elinizde. Burcunuz, özgür tutkulu bir ilişkiye gireceğinizi gösteriyor.

KOÇ BURCU: Koç burcu enerjiyi ve tezcanlılığı simgeler. O nedenle şu sıralar yaşanan hareketsizlik, monotonluk hayatı çekilmez kılıyor olabilir.  Bunun yanında maddi ve manevi pek çok sorunda işin içinden çıkılmaz duruma getiriyor. Bu gidişata son vermek elinizde. Karar aşamasındasınız. Kararı vermeden önce kendinize bir sorun “Acaba gerçekte ne istiyorum” Bu sorunun yanıtını verdikten sonra rahatlama yaşayacaksınız. İş yaşamınızda yeni, iş olanakları ve projeler sizi bekliyor. Önümüzdeki ilk altı ay yaratıcılığınız iş konusunda size başarıyı getirecek.

Aşka gelince .. Siz tutkulu, cömert, cinselliği çok fazla birisi olarak aşkta ne yazık ki genellikle kaybeden taraf oluyorsunuz. Yıldızınız yükseliyor. Eğer vir ilişki içindeyseniz, tüm tatsızlıklar son bulacak, yeni bir ilişkiye giriyorsanız da ufuk aydınlık. Evlilik teklifi alacaksınız…

BOĞA BURCU: Problemleri,n sizin yakanızı bırakmadığından şikayet ediyorsunuz. Bulunduğunuz iş yerinde başkalarının sorumluluklarını hep siz üstleniyor ve boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Ve hedeflerinizden vazgeçmek üzeresiniz. Durun ve düşünün. Yanlış yoldasınız, yolunuzu değiştirin. Yılın ilk yarısı yeni ufuklari, yeni projeler sizi bekliyor. Yaşamınızın patronu sizi bekliyor. Kendi işinizi kurmak için beklediğiniz para yılın ikinci dönemi elinize geçebilir ve artık kimsenin emrine girmeden kendi patronunuz olabilirsiniz.

Aşkta ise verici dönemden artık çıkmanın zamanı geldi. Siz verdikçe o fazlasını istiyor. Geri çekilin ve tekrar deneyin, bakalım ne olacak.

İKİZLER BURCU: Değişime açık burç oaln ikizler için 2018 rüzgar gibi esti geçti. özel yaşamınızda çok büyük dalgalanmalar yaşadınız, kariyerinizde çalkantılı dönemler geçirdiniz.  Bu yıl yaşamınıza heyecan ve farklı maceralar girecek.  Önümüzdeki altı ay yeni bir projeye imza atacak ve bir teklif alacaksınız. Yeni bir ytırım söz konusu.

Aşka gelince, Geçtiğimiz yıl acılı bir aşkı arkada bıraktınız. Hala izleri sürüyor olsa da buyıl ufukta yeni bir aşk var. <daha dikkatli bir adım atın. Eski korkular yeni bir aşkla son bulacak. Sizi korkutan bağlanamama sendromu son bulacak.

YENGEÇ BURCU: Özgüveniniz eksik. Uzun süreli bir aşktan çıkmış olmanız, ya da bir aşkta huzursuzluk içinde yaşıyor olmanız kendinize olan güveni yitirmenize neden olmuş. Ama çok sağlam bir döngüye girdiniz. Hayal gücünüzün artacağı, duygularınızın canlanacağı bu dönemde bir iş anlaşması ortaya çıkacak. Farklı bir yerleşim yerine gitmeniz olası. Parayı arttırma gücüne sahipsiniz.Temmuz ve ağustos ayları yaşamınızdaki tüm olumsuzlukların gideceği bir ay olacak.

Size bağımlı olan bir insandan kurtulma çabaları içindesiniz. Sizin için sağlıklı olanı görebilecek ve yeni kararlar alacaksınız.

ASLAN BURCU: Aslanın hükmeden kişiliğinin altında çok yumuşak, duygusal, ve bir omuza ihtiaycı olan birisiniz. Geçmişte yaşanılan bir ilişkinin izlerini hala taşıyor ve terkedilmenin acısını yüreğinizden atamıyorsunuz. Farklı ilişkilere girsenizde, o kişi hala aklınızda. Ama yılın ikinci yarısında hayatınızın insanı karşınıza çıkacak ve geçmişi size unutturacak. Kendinizi empoze edip, güveninizi geri kazanıp, ustası olduğunuz işte ileriye dönük adımlar atmalısınız. Başarı sizi bekliyor. Zaaflarınızdan kurtulduğunuzda ve tembelliği üzerinizden attığınızda başarı sizin olacak. Küçük bir grupla çalışma imkanı doğacak, iyi değerlendirin.

İkililerde yeni başlangıçlar ve yeni umyutlar sizi bekliyor. Aradığınız bulacaksınız.

BAŞAK BURCU: Herşey muhalif olmanız nedeniyle çoğu zaman sıkıntılı durumlarla karşılaşıyorsunuz. Hayata biraz daha pembe bakmayı deneyin. Olumsuzlukları görmek yerine olumluya çevirmeye çalışın. Özgüveniniz sarsan durumlar yaşadınız. Silkinin ve ileriye bakın artık. İç huzursuzluğuna son verecek değişiklikler yılın ilk yarısında sizi rahatlatacak.

Aşk konusunda çok kıskanç olduğunuzdan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz elinizden kaçırmak istemiyorsanız, biraz gevşeyin ve gevşetin.

TERAZİ BURCU: Farklı problemler yaşayabilirsiniz. Bu problemlerin pek çoğu geçmişten bugüne yansıyan. Ama siz denge kurmasını bilen biri olarak bu sorunları şabilirsiniz. Yeni dostluklar sizi bekliyuor. Altı ay içinde bir ortaklık söz konusu olacak. Hiç ummadığınız bir fırsat karşınıza çıkacak, iyi değerlendirirseniz karlı çıkacaksınız.

İnişli çıkışlı yaşadığınız aşkınız her an elinizden gidebilir. Bunun büyük sorumlusu sizsiniz. Gereği kadar ilgi göster-mediğiniz ve ikinci plana attığınız ilişki sallantıda dikkat! Aşabilirseniz, çok iyi bir sevgili ve eş olarak devam edeceksiniz.

AKREP BURCU: Maceracı yapınız, hayat gülüp geçmeniz pozitif bir katkı sağlıyorsize. Dostlar tarafından hep anılan ve aranan kişisiniz. Bu yıl farklı ülkeler, farklı şehirler, yeni serüvenler sizi bekliyor. Ciddi bir ilişkisi olamayanlar, bapğlanmaktan korkanlar, gerçekten korksun. Çünkü hayatınızın aşkı kapıda.

YAY BURCU: eski sorunlarla başetmeye çalışmak yerine yeni bir kapı açmanın zamanı geldi artık. Sorumluluklarınızın farkına varın ve tembelliği üzerinizden atın. Yılın ilk yarısının sonunda vereceğiniz sınav yaşamınız olumlu ya da olumsuz olarak değiştirecek. Başarılı olmak sizin elinizde. Kararlarınızda kararlılık gösterin ve ileriye bakın artık.

Aşk hayatınız uzun süredir durgun, yeni bir ilişki araıyorsunu ama karşı cinse güvenemiyorsunuz. Pimpirikli olmanızdan dolayıo da hep üzülen oluyorsunuz. Artık kendiniz kurban olarak görmekten vazgeçin. Yanıbaşınızı görün. O sizi bekliyor


Leave A Response

*