Beymen Collection 2013-2014

beymen-collection-2013-2014-6

Beymen Collection  2013-14 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, feminenliği yalın ve rahat formlarla birarada sunuyor. Yeni sezondaki tasarımların modern stili, zaman zaman 1920’lerin “art deco” zarafetiyle kadınlara gizlenmiş bir çekicilik bazen de barokun alışılmışın dışındaki yorumuyla zenginlik katıyor. Beymen Collection Kreatif Direktörü Murat Türkili, koleksiyonu; “Kadınların kendini en rahat ve güvende hissettiği mekanlardan yola çıkarak tasarlanan, aidiyet ve güven duygusu veren zamansız bir koleksiyon” olarak tanımlıyor.

1950’lerin vücuda oturan, bel hatlarını ortaya çıkaran tasarımlar, transparan detaylarla kadınsı silüeti daha da belirginleştiriyor. Lüks kumaşların “couture” anlayışını benimsediği koleksiyondaki pili tekrarları formların yaratıcısı oluyor. Romantik akım ise gül desenleri, lingerie anlatımı ve dantel ve yün kumaşların birarada kullanımıyla vurgulanıyor. Mozaik desen ve saç örgüsü doku ise tasarımlara hareket katıyor.

Çok sayıda deri parçanın kendini gösterdiği koleksiyonda bol kesimli pantolonlar, beli lastikli etekler arka ve ön V yakalı ya da feminen etekler boyfriend ipek-kaşmir kazaklarla kadınlara rahatlık sunuyor. Altın deri etek, altın dantel detaylar ve yaldızlı yün tasarımların “high-tech” kumaşlarla birlikteliği ise zıtlıkların uyumunu vurguluyor. Feminen ve maskülen kumaşların birlikteliği Beymen Collection kadınını yaratırken yalın tasarımların taşlarla işlenmiş detayları ve kürkler kadınsı duruşun imzası haline geliyor.

Abiye tasarımlarda uzun jarse ve kadife barok desenlin kumaşların kullanımı sofistike bir etki yaratıyor , yumuşak ve yalın hatlı elbiseler ise kadınsı siluetleri ortaya çıkarıyor.

Michelle Buswell’e Noah Mills Eşlik Ediyor
Beymen Collection 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu için ilkbahar sezonunda da beraber çalıştığı Amerikalı model Michelle Buswell’i seçti.. Koleksiyonun fotoğraf çekimlerini Koray Birand üstlendi. Beymen Collection’ın çekimlerinde Michelle Buswell’e erkek model olarak Noah Mills eşlik ediyor. Moda editörlüğünü Mahizer Aytaş’ın üstlendiği çekimlerde saç Ali Yılancı’ya makyaj ise Erkan Uluç’a ait.

Beymen Collection 2013 - 2014

Leave A Response

*