2013 -2014 Sonbahar kış modası trendleri

Havaların serinlemeye başladığı şu günlerde sonbahar modası da kendi göstermeye başladı.

İşte bu [button type=”rounded” size=”small” color=”orange” url=”http://www.hangimoda.com/dolcegabbana-2013-2014-sonbahar-kis-koleksiyonu.html” rel=”dofollow”] sonbaharın [/button] detayları..

DERİ: Hiç bir zaman modası geçmeyen ama zaman zaman arka plana itilen deri yine 2013 sonbara sezonunda “in” oluyor. 2013/2014  sonbahar- kış sezonunda hayli cesur deri modeller göze çarpacak. Deri pantolonlar, etek ve ceketler vazgeçilmezlerin içinde yer alacak.

ekose-tuvit-2014

EKOSE ve TÜVİT: 50’li- 60’lı yılların detaylarından esinlenen tüvit ve ekose tüm hızıyla yaşamımıza giriyor. Şıklığın ve asaletin simgesi diyebileceğimiz ekose ve tüvit bu sezon hanımların bedenini saracak. Tüvit ceketler, ekose pantolon ve eteklerle

kadife-modasi-2014

KADİFE: Kadife albenisi ile geri dönüyor. Göz alıcı şıklığı ve sıcaklığı ile bu kış kadife pantolon ve ceketlere, eteklere ve kabanlara sıkça rastlayacağız.  Pantolonlar, dar kesimli paçalar ise bilek hizasında olacak. Gömlekler yuvarlak dar manşetli ve dar kesimli olacak.

KRUVAZE: Kruvaze eteklerde sezonun trend parçalarından. Bu sezon üst üste geçmiş dokular, duygusal katmanları hissettirebilmek için kapitone detaylar, koruma duygusunu kuvvetlendirmek için kürk detayları ön plana çıkıyor. Maskülen / feminen bir görünüşün hâkim olduğu sezonda bol paltolar ve ceketler, cigarette pantolonlar, kruvaze etekler dikkat çekiyor.

GRUNGE MODASI: Geçmiş geri dönüyor. Asi, iddialı, punk ve rock & roll hepsi bir arada.. Ayrıca mavinin her tonu, özellikle parlament maviler bu sezon çok moda.

Genel olarak bakacak olursak; kırmızı, siyah ve kahve renginin tonları ile sıcak bir kış bizi bekliyor

 

Leave A Response

*