“Av Mevsimi” Vizyona Girdi

3 Aralık’ta vizyona girecek olan “AV MEVSİMİ”nin başrol oyuncular büyük bir heyecan yaşıyorlar. Filmin ana karakterlerinde Cem Yılmaz film için “bu film tarihe geçecektir.” diyor. İzleyeceğiz ve göreceğiz.

Film polisiye bir film. Cem Yılmaz’ı bugüne kadar oynadığı rollerden oldukça farklı bir rolde ve karakterde göreceksiniz.

Av Mevsimi; Şener Şen ve Cem Yılmaz’ın başrollüğünde, 6 yıl aradan sonra Yavuz Tugrul’un Türk sinemasına kazandırdığı bir başyapıt olarak tarihe geçmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanını yayınlanan film, konusu ve oyuncu kadrosu ile ilerleyen günlerde adını sıkça duyurmaya aday.

Bir önceki filmi “Gönül Yarası” ve Yeşilçam’da yeni bir dönem başlatan “Eşkıya” ile izleyenleri büyüleyen yöntemen Yavuz Tugrul, bu kez Av Mevsimi ile bir cinayet hikayesi anlatmaya geliyor.

Av Mevsimi

Şener Şen ile Cem Yılmaz’ı bir araya getirdiği için ayrı bir önem taşıyan polisiye filmin ön bilet satışları başladı bile… Melisa Sözen, Okan Yalabık ve usta oyuncu Çetin Tekindor’un da kadrosunda yer aldığı film, bir cinayetin peşinden giden  3 polisin değişen yaşamını konu alıyor. Cem Yılmaz bu filmle ilk kez sert bir karakterle seyirci karşısına çıkacak; “Deli” lakaplı Karadenizli İdris’i canlandıracak. Şener Şen ise teşkilatta lakabı “Avcı” olan Ferman adlı karaktere hayat verecek. Bu ikiliye Çömez lakaplı Hasan yani Okan Yalabık eşlik edecek.


Leave A Response

*