Aralık Astroloji Yorumu – 2017

burclarKOÇ: Olayları dramatize etmeyi çok seviyorsunuz ama bu çoğunlukla size yarar yerine zarar getiriyor. Yaşananlara artı bir açıdan bakmayın denemelisiniz. İnadı bırakırsanız, ayın ikinci haftasında iş yaşamınızda beklenmedik olumlu gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırmalısınız.

BOĞA: Güven sizin için hayatın odak noktası. Güveninizi yıkacak b,ir durumla karşılacınca adeta yaşama küsüyorsunuz. Yaptığınız iyiliğin ters anlaşılması ya da kendinizi yanlış ifade etme sonucu istenmeyen sorunlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. İş yaşamınızdaki pürüzler bu ay sonunda bitecek. Büyük bir atılım yapmadan önce bir kere daha düşünün.

İKİZLER: Şu ruh halinizden kurtulun. İlk ayrılık yaşayan siz değilsiniz. Hayata küsüp, çevrenizdeki insanları boşlamanız anlamsız ve yersiz.  Ailenizle yaşayacağınız tatsızlıklar başınızı bu ay bir hayli ağrıtabilir. Neşeli ve güleryüzlülüünüzü kaybetmeden olaylara soğukkanlılıkla yaklaşın. Ayın son çarşambası bir başlangıç yaşanabilir.

YENGEÇ: Olaylara kuruntu ile yaklaşmayın.  Kuruntu evet sizin en önemli özelliğiniz ama bunu arada sırada arka plana atmayı da denerseniz, mutlu olmak için daha az çalışırsınız. Kariyerinizdeki gelişme yaşamınızı değiştirebilir. Birlikte olduğunuz insanla vereceğiniz ortak bir karar ikinizin de yararına olacaktır.

ASLAN: İsteklerinizi karşı taraf zorla kabulettirmekten ve “ben” den vazgeçmezseniz, yara alabilirsiniz. Siz dünyayı ben yarattım diyorsunuz ama karşınızdaki kişi de “ben” diyor. Sürekli bir çatışma yaşıyorsunuz. İş hayatınızda olumlu gelişmeler ve projeler var. Aralık ayı sizin için bir bitiş ve yeni bir başlangıç olabilir.

BAŞAK: Tamam tam bir “hayır”cısınız ama durun artık. Hayır demeden önce dikkatlice dinleyin. Yardımseverliğiniz  herkes tarafından biliniyor. Bu gerçek ama pek çok zaman hayır demeniz de yanınızdaki insanları incitiyor. Sorunların üzerine gidin ama pozitif olarak. Yeni yıl yeni güzellliklere gebe yaşamınızda. Bu ay sonuçlandıracağınız bir durum sizin lehinize olacak.

burclarTERAZİ: Siz dengeli bir insansınızı. İnsanları da seviyorsunuz. Ama bir şeyi elde etmek için hemen yanıbaşınızdaki insanı da kullabmaktan geri kalmıyorsunuz. Kötü sonuçlar alabilirsiniz. Kıskançlıktan vazgeçip, elinizdekilerin değerlerini bilmelisiniz.

AKREP: Cinsel arzularınızı ilişkinizi yaralıyor. Siz sadakat kelimesini bilmez misiniz? Yaptığınız hatalar sevdiğinizi sizden uzaklaştırıyor. Aşırı uç noktalarda dolaşmayı bırakın ve yaşama dönün. Seyahat fikrini iyi düşünmelisiniz. İş yaşamınızdaki fütursuz davranışlarınız konumunuzu tehlikeye sokuyor.

YAY: Yaptığınız işi sonuçlandırmanız sizin menfaatinize olacak. Kuşkulu davranışları bırakın. Sağlığınızı göz ardı etmeyin ve bir uzmandan yardım alın. Siz ilk değilsiniz unutmayın!

OĞLAK: Dik kafalı tutumunuz ailenizi üzüyor. Yapacağınız işlkere biraz odaklanıp, sonuç aldıktan sonra eğlenceyi düşünmelisiniz. Azimli olmanız başarıyı getirecek. Bu ay sonunda alacağınız hediyenin sizin için ayrı bir önemi var. Bir seyahat fikrini biraz ertelemeniz iyi olabilir.

KOVA: Mekan ya da şehir değişikliği yaşayacak olan kovalar için yeni bir hayat başlıyor. Sağlık ve huzur içinde ilerlemeniz biraz da sizin yumuşak  olmanıza bağlı. Korkmayın özgürlüğünüzü kimse elinizde almayacak. Biraz daha özveri.İş yaşamınızda hareketlilik başlayacak. Fırsatları doğru değerlendirebilirseniz, başarı yakın.Maddi konularda dikkatli hareket etmeli ve her türlü aşırılıktan uzak kalmalısınız. Kova kadınları çok duygusal olmanız zararınıza olabilir dikkat! Kova erkekleri duygusal konularda  sürekli tavır değiştirmeniz sizi çok yoracak.

BALIK: Düşünce ve istekleriniz zorla kabul ettirmeye çalışmak karşınızdaki insanları sizden uzaklaştırabilir. Tek doğru siz değilsiniz. Farklı fikirlere de açık olmalı ve olumlu yaklaşmalısınız. Ayın ikinci yarısı yer değişikliği yaşamınızda yeni bir sayfa açacak.

Leave A Response

*